DeNanonauten

Over ons

Ontmoet de Nanonauten

Wij zijn de Nanonauten.

Onze namen zijn Holly, Dervla, Daniël en Sam.

Foto van de Nanonauten

Daniël – Superzanger

Foto van Daniël

Daniël is de zanger van de Nanonauten. Hij is altijd aan het zingen, niet alleen wanneer hij optreedt met de Nanonauten! Zijn ouders zeggen dat hij al kon zingen voordat hij kon praten!

Daniël speelt ook op de klarinet en is aan het leren hoe hij op de altsaxofoon moet spelen.

Sam – Een man met ritme

Foto van Sam

Sam heeft al sinds zijn geboorte muziek in zijn bloed. Zijn vader zegt dat hij vernoemd is naar een beroemde folkmuzikant, Maar zijn moeder zegt Sam is vernoemd naar een konijn. Bij sommige liedjes speelt hij op de basgitaar en bij andere liedjes drumt hij. Sam is dol op muziek maken, maar vindt sjouwen met zijn drumstel maar stom.

Holly – Als het snaren heeft, dan speelt ze erop

Foto of Holly

Akoestische gitaar? Elektrische gitaar? Ukelele? Harp? Holly kan het allemaal bespelen. Ze begon met spelen door thuis gitaren van karton en elastiek in elkaar te knutselen, totdat haar oom medelijden kreeg en haar een Spaanse gitaar gaf voor kerst. Na een paar lessen op school was ze niet meer te stoppen!

Dervla – Keyboard-koningin

Foto van Dervla

Dervla heeft vier piano-diploma's, maar vindt elektronische keyboards stiekem veel leuker. Ze is gek op synthesizer-geluid en ruziën met Holly over wie de baslijnen mag spelen.